Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je je niet echt kan concentreren? 'S ochtends ben ik op mijn best, zou dit de leeftijd zijn? Ik probeer voor de website blogs te schrijven, maar ik word door vanalles afgeleid. Door een prachtig ijsvogeltje, een timmerende specht, meerkoetjes (jong en oud) een eendje wat gezellig bij me komt zitten, die natuurlijk perfect op de foto moet . Oke, zitten bij de sloot is niet handig. Ander terras, met picknicktafel en nog heerlijk het zonnetje op de rug, krijg je allerlei leuke kiekjes van mijn zusje en nichtje, die heerlijk aan het shoppen zijn bij de Action. Wat hebben ze toch weer mooi spul!! Handig zo'n zusje, neemt gelijk meer mee!! hmmm, dit schrijvende, ligt het misschien toch niet aan mijn concentratie. Maar aan mijn perfectie, wil het te precies op papier krijgen 😯 Nou ja weet je, morgen is er weer een dag! #lievezus #liefnichtje #bloggen #evenementen #website #kinderfeestjes #kinderworkshops #action #natuur #kinderentertainment #kinderen #feestjes #jojokinderfeestjes

Laat een bericht achter

MENU