Dit blijft een dingetje, mijn hoofd, mijn ik in beeld. Jullie hebben mij inmiddels al vaak gezien, maar niet vaak zo ⁣⁣Er is de laatste tijd veel gebeurt, ik moet zeggen, het valt allemaal net te behappen.⁣⁣Ik vind het allemaal heel hectisch, voor sommigen is het een periode van rust, maar zo voelt dat voor mij niet. Hoe ervaren jullie deze periode?⁣⁣Het heeft me wel JoJo Doubtfire opgeleverd, iets wat ik anders nooit zou durven.. er is me vaak verteld, toon wat meer initiatief… nou bij deze!! Ben er wel trots op!! 🏻⁣⁣Maar door deze gevoelens, heb ik besloten om nog even geen kinderfeestjes en workshops te geven.. ik hoop dat de komende periode mij toch nog wat rust gaat brengen, zodat ik er straks echt weer klaar voor ben!! Zijn er meer collega’s die erzo over denken? Of denken jullie: yes, we mogen weer? @dsocials.nl

MENU