Is jouw kind helemaal gek van timmeren, dan is dit kinderfeestje met knikkerbaan helemaal super! Voor dit kinderfeestje hoef je niet de deur uit, ik kom gezellig bij jullie thuis een feestje vieren. Wonen jullie in Sneek of in Leeuwarden, ik kom naar je toe in bijna heel Friesland. En nog een voordeel van een kinderfeestje thuis, ik neem alle benodigdheden mee, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dat mag je allemaal loslaten, zodat jullie tijdens het kinderfeestje alleen maar hoeven te genieten.

Na een duidelijke uitleg van mij, over de knikkerbaan, gaan de kinderen met dit kinderfeestje eerst een baan bedenken waar de knikker langs gaat lopen. Dit doen ze door eerst een tekening te maken. Hier bedenken ze waar bijvoorbeeld de doppen of de ijscostokjes komen. Daarna gaan ze de spijkers met een hamer in de plank slaan. Met blokjes hout, ijscostokjes of rietjes wordt de knikker langs de juiste weg getimmerd. Natuurlijk wordt de knikkerbaan nog helemaal gepimpt.

De kinderen gaan na dit kinderfeestje naar huis, met niet alleen mooie herinneringen, maar ook een gave knikkerbaan! Natuurlijk is er ruimte voor een taartje of een andere lekkernij, dit kunnen jullie helemaal naar eigen smaak invullen. 

Deze knikkerbaan is tevens heel geschikt als workshop bij bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang of op basisscholen.

Dit kinderfeestje of deze kinderworkshop duurt ongeveer 2 uur en is geschikt vanaf 7 jaar.

Marble mania!!!

Knikkerbaan workshop

Details

Activiteiten

  • Knutselen: knikkerbaan timmeren

Benodigdheden

  • Hout
  • Spijkers
  • Hamers
  • Doppen en nog veel meer.
MENU