Het allernieuwste kinderfeestje!! De flipperkast is terug van weggeweest!  Ik heb vroeger veel achter een flipperkast gestaan, al die gave lichtjes en geluiden, als het balletje weer een bepaalt punt raakt. Uren heb ik mij hiermee vermaakt, misschien jij ook wel? 

Is jouw kind gek op timmeren, dan is dit feestje uitermate geschikt. Met heel veel spijkers en elastiekjes, maak je je eigen flipperkast. Je timmert spijkers via een patroon, daarna gaan de elastiekjes om de spijkers. Dan met een paperclip maak je een punt, waarmee de knikker wegschiet. Voor de flippers, gebruiken we ijscostokjes. Met gave verfstiften, in verschillende mooie kleuren maak je hem helemaal van jezelf. Je kunt er nog punten aan toevoegen. De reacties van de kinderen zijn super!!

Deze workshop heb ik voor het eerst gegeven bij een gastouder, die haar 10 jarig jubileum vierde, hier kun je me voor boeken. Workshops op maat, ook gaaf voor evenementen of scholen.


Ik kom graag bij jullie thuis, geen zorgen over het vervoer, ik neem al het materiaal mee. Alleen het eten en drinken mag jezelf verzorgen. Duur van dit feestje is: 2 uur. En is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Flip, flip flipperkast!!!

Details

Activiteiten

  • knutselen: maak je eigen flipperkast

Benodigdheden

  • Hout
  • Verfstiften
  • Elastiekjes
  • En heel veel ander materiaal
MENU